duminică, 12 aprilie 2015

Jocuri si jucarii

Acelasi lucru este valabil si pentru jocuri care sunt prea lungi sau meserii care sunt prea complicate, pe viitor. De asemenea, indiferent de cat de destept este un pusti de 2 ani, este foarte important sa tinem seama de avertismentele de pe cutiile jucariilor, care ne atentioneaza ca nu este destinata pentru un copil sub 3 ani.

Asta inseamna ca, de obicei, sunt piese mici, care ar putea prezenta un risc de sufocare pentru cei mai mici.

2. Nu ignorati interesele copilului. Cunoasterea copilului pentru care se intentioneaza cadoul este esentiala. Unora le place sa joace roluri si sa-si foloseasca tot corpul, asa ca un costum ar fi foarte incantator. Alti copiii prefera sa se joace cu seturi de joaca in miniatura, cum ar fi garaje sau casute pentru papusi. In cazul in care copilul uraste bord game-urile, incercati cu unul mai activ, eventual pentru toata familia. Important este sa descoperim punctele forte si interesele lor. Este, de asemenea, important sa impartasim lista cu rudele.
Nimeni nu vrea sa ofere un dar pe care copilul il are deja.

3. Nu lua acelasi tip de jucarie. Chiar daca ti se pare ca „Frozen” este la mare cautare in acest an, aducand acasa tot ce este legat de un anumit film sau tema in sine vor deveni plictisitoare destul de repede. Ideea este sa-i oferi copilului o varietate de jucarii, care sa-i stimuleze intersul si dupa trecerea sarbatorilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu